WhatsApp nu mai funcționează din 2018 pe aceste telefoane

95

Platforma de mesagerie instant WhatsApp a anunțat că, începând din acest an, va opri serviciile de suport pentru dispozitivele mobile care rulează sistemele de operare Windows Phone 8.0, BlackBerry OS și BlackBerry 10.

Compania, deţinută de Facebook, a dat acest anunţ la sfârşitul anului trecut. În vara lui 2017, WhatsApp a încetat să mai ofere suport şi pentru dispozitivele cu Nokia Symbian S60. La finalui acestui nou an, compania nu va mai oferi suport nici pentru Nokia S40, iar versiunile de Android mai vechi de 2.3.7 vor mai primi suport doar până în februarie 2020, scrie capital.ro.

Această mişcare din partea WhatsApp va determina o parte din utilizatori să îşi îmbunătăţească smartphone-urile, pentru a beneficia de cele mai noi actualizări.

De asemenea, prin această decizie îşi confirmă ţinta de a se muta spre Android şi iOS. „A fost o decizie grea pentru noi, dar corectă, pentru a putea oferi oamenilor moduri cât mai bune de a ţine legătura cu prietenii, familia şi cei dragi”, se arată într-o postare pe blogul WhatsApp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here