VIDEO. O furtună violentă a ucis 8 oameni în vestul României. Sunt aproape 70 de răniți

520

Forța devastatoare a naturii a făcut ravagii, duminică, în vestul României unde opt persoane au decedat și aproape 70 au fost rănite. Fenomenele extreme s-au înregistrat după câteva zile cu temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă.

În doar 15 minute, vijelia a făcut un adevărat prăpăd. Copaci puşi la pământ, acoperişuri smulse, zeci de autoturisme au fost distruse. Mai grav este, însă, că în ciuda avertizării nowcasting emise de meteorologi, opt oameni şi-au pierdut viaţa.

Potrivit digi24.ro, o femeie a fost strivită de un copac smuls de furtună în grădina Zoo din Timişoara. Un bărbat a fost lovit de un panou publicitar luat pe sus de rafalele de vânt ce au ajuns şi la 90 de kilometri pe oră. Alţi doi oameni au pierit loviţi de copaci, la Buziaş. O a cincea persoană a murit la Arad. Pe de altă parte, 67 de oameni sunt răniţi. Printre ei sunt şi doi copii, în stare critică. Alte două persoane și-au pierdut viața în Bistrița și una în Buziaș.

Zeci de localități au fost afectate de furtună, cele mai frecvente probleme semnalate fiind copaci rupți, stâlpi de electricitate doborâți și acoperișuri distruse de vântul puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here